Vragen? Bel of App: 06 4821 9975

Deze mensen coach ik

De redenen waarom mensen bij mij een coachtraject volgen zijn heel divers. Toch hebben deze mensen veel met elkaar gemeen. Vaak zitten ze met iets waar ze al een tijd tegenaan lopen. Ze draaien in cirkels rond en willen dat er iets verandert in hun leven. Maar ze weten niet goed hoe ze dat aan moeten pakken.

Soms denken ze dat er niets aan hun situatie te veranderen is. Ze hebben zelf heus wel al geprobeerd om iets te veranderen en dat is tot nu toe niet gelukt. Maar diep van binnen weten ze dat dit niet de bedoeling is van hun leven en dat er meer in hen zit. Er is een vuurtje van verlangen.

Op een gegeven moment is het verlangen naar iets anders zó groot, dat ze besluiten dat het zo echt niet langer kan.

Dan nemen ze contact op met mij. Hoewel ze nog steeds niet weten hoe, weten ze wel dat ze zelf actief iets aan hun situatie willen veranderen en daar hulp bij willen. Ze staan open voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Ze weten ondertussen dat ze andere mensen niet kunnen veranderen en zijn dus bereid om naar zichzelf te kijken. Tegelijkertijd vinden ze dat weleens spannend en kan het confronterend voor hen zijn. In de gesprekken stellen ze zich immers kwetsbaar op.

quote Een jaar geleden kwam ik plotseling thuis te zitten. Diagnose: een burn-out. Na veel rust en gesprekken met een psycholoog ben ik na een half jaar weer begonnen, maar eigenlijk ging het bijna meteen weer mis. Marleen is met mij toen een coachtraject ingegaan. Ik heb de gesprekken met Marleen als heel fijn ervaren. Ze heeft een prettige luisterhouding, zonder oordeel. In de gesprekken en door rollenspel leerde ik heel andere kanten van mezelf kennen (en dat na ruim 40 jaar smiley) en dit is best confronterend geweest. Toch ben ik daardoor tot de kern van het probleem gekomen …

Margreet, Leerkracht Basisonderwijs
lees wat het coachtraject Margreet opleverde.

Zowel in een persoonlijk ontwikkelingstraject als in een loopbaantraject, gaan ze de diepte in en komen ze tot de kern van “hun probleem“. Als duidelijk is wat hen weerhoudt om te veranderen, en ze dat aan durven te kijken, openen ze het pad van mogelijkheden om hun situatie te veranderen.

quote Door haar objectieve kijk en open vragen kan Marleen je op een andere manier naar een (probleem)situatie laten kijken. Dit werkt heel verhelderend en zorgt ervoor dat je op een andere manier gaat denken en een situatie vanuit een ander perspectief gaat zien, waardoor het aanpakken of oplossen eenvoudiger wordt.

Gerda, Leerkracht Basisonderwijs

Er zijn ook mensen die bij mij een coachtraject volgen als ze starten in een nieuwe functie of bij een nieuwe werkgever. Dan komen ze natuurlijk allerlei nieuwe situaties tegen. Ze vinden het fijn om dan een klankbord te hebben en met mij te kunnen sparren.

quote Marleen is, als coach en als mens, een zeer onderhoudende gesprekspartner en daardoor ook een uitstekende sparringpartner. Ze weet heel snel de accenten te leggen op de punten die ertoe doen, waardoor je al snel op het juiste denkspoor wordt gezet. Marleen is ook een warme persoonlijkheid die er in haar begeleiding voor zorgt dat je je direct op je gemak voelt.

Wieke Heikoop, Eigenaar Wiekemedia

Denk je dat een coachtraject ook iets voor jou is? Of heb je vragen? Neem dan gewoon contact met me op. Bel me op 06-48219975 of stuur een e-mail naar marleen@lansbergencoaching.nl.

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs