Vragen? Bel of App: 06 4821 9975

persoonlijk ontwikkelingstraject

Leer wat jij kunt doen om jouw probleem op te lossen en neem de regie over jouw leven weer in eigen hand.

Herken je dit?

  • Je loopt steeds tegen dezelfde zaken aan in je werk en/of in je privéleven.

  • Misschien pieker je veel, slaap je slecht, ben je vermoeid, heb je last van lichamelijke klachten en ervaar je stress.

  • Of voel je je niet gezien en niet gehoord door de mensen in jouw omgeving.

  • Of gaan de dingen gewoon niet zoals je wilt en weet je niet wat je eraan kunt doen.

  • In ieder geval ervaar je onrust in je leven en heb je er last van.

  • Je wilt iets veranderen, dat staat voor jou nu vast. Je hebt het al geprobeerd, maar het is niet gelukt of je weet niet goed hoe je het aan moet pakken.

Dan is een persoonlijk ontwikkelingstraject iets voor jou.

Je fijn voelen in jouw eigen leven. Jezelf zijn. Met vertrouwen en een relaxt gevoel de dag tegemoet gaan. Plezier hebben in je leven en om kunnen gaan met tegenslag. Weten wie je op dit moment bent en wat je wilt. En keuzes maken die daarbij passen.

Tijdens een persoonlijk ontwikkelingstraject kom je erachter hoe jij dat voor elkaar kunt krijgen. En ik help je daar graag bij.

quote Marleen is iemand die je gelijk op je gemak stelt en je op een fijne manier door middel van gesprekken en oefeningen weet te doorgronden. Haar coaching is zeer professioneel en biedt vele handvatten die je kunt gebruiken in je dagelijks leven. Ook jaren na haar coaching is alles wat je geleerd hebt nog steeds toepasbaar, zodat je niet terugvalt in je oude patronen.

Jeroen, Systeembeheerder A

Tijdens het coachtraject keer je je aandacht naar binnen toe. Je kunt andere mensen niet veranderen, dus je onderzoekt wat jij aan de situatie kunt doen.

Je krijgt inzicht in je eigen kwaliteiten en drijfveren. Je herkent je valkuilen en leert wat je eraan kunt doen om er niet zo snel meer in te vallen. Je krijgt meer zelfkennis en leert keuzes maken die bij jóu passen, zodat je de regie over jouw leven weer in eigen hand kunt nemen.

Aan de slag; boor je innerlijke drijfveren en kwaliteiten aan!
Aan de slag; boor je innerlijke drijfveren en kwaliteiten aan!

quoteDoor de coaching van Marleen heb ik het plezier in mijn werk teruggekregen. Ik heb handvatten om niet in dezelfde valkuilen te vallen. Ik heb gesprekstechnieken geleerd om confrontaties met collega’s op een goede manier aan te gaan. Ik voelde me in dit traject gesteund en begrepen. Ik durfde weer aan het werk met de tools die ik had meegekregen en het voelde veilig omdat zij mijn “vangnet” was.

Margreet, Leerkracht Basisonderwijs
lees meer over hoe Margreet het coachtraject heeft ervaren.


Hoe een persoonlijk ontwikkelingstraject er precies uitziet, is voor iedereen anders
. Ieder komt immers met een net iets andere vraag bij mij. In mijn begeleiding zorg ik altijd voor maatwerk. Ik stem mijn interventies af op jouw specifieke situatie. Ik heb inmiddels al heel wat mensen begeleid en ik vind geen enkele vraag gek.

quote Als je overspannen bent, is het moeilijk om je bestaan goed te overzien. Je ziet overal obstakels, omdat je vermoeid bent en tegelijkertijd zie je eindeloos veel nieuwe mogelijkheden. Het moet immers allemaal anders! Marleen heeft mij ontzettend geholpen om weer helder zicht te krijgen op wat ik wil en kan. Dat deed ze hoofdzakelijk door goed te luisteren en me met – soms – confronterende vragen terug te brengen naar de kern van wie ik ben.

Daniël, Docent Geschiedenis

De coachgesprekken vinden plaats tijdens een wandeling in de buurt van de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam – Overschie óf online. Op verzoek kunnen de gesprekken ook plaatsvinden op een andere locatie. Het is doordeweeks mogelijk om de gesprekken in de avond te plannen.

quote … Wat ik ook fijn vond, is dat Marleen flexibel is in het inplannen van de gesprekken. Mijn tijd is schaars met een druk gezin en mijn werk. Daarom koos ik er ook voor om de gesprekken online te laten plaatsvinden. Het scherm tussen ons was totaal niet belemmerend. Ik kon mezelf helemaal laten zien en er was een goede connectie. De gesprekken online waren denk ik net zo effectief als dat we elkaar face to face zouden hebben gesproken.

Letty, Docent Beeldende Vorming
lees meer over hoe Letty het coachtraject heeft ervaren.

Wil je overleggen of een persoonlijk ontwikkelingstraject iets voor jou is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Bel me op 06-48219975. Als je liever wilt mailen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar marleen@lansbergencoaching.nl. Ik hoor graag van je.

Als je het leuk vindt, kun je een afspraak maken voor een sessie Speedcoaching. Dit is gratis en vrijblijvend. Je kunt dan ervaren hoe het is om door mij gecoacht te worden. Ook hiervoor kun je me bellen of mailen.

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs