Vragen? Bel of App: 06 4821 9975

Loopbaantraject

Ontdek welk werk bij jou past en waar jij voldoening
uithaalt.

Herken je dit?

  • Je hebt steeds minder plezier in je werk.

  • Je huidige werk kost je veel energie.

  • Je twijfelt of de branche waarin je werkt nog wel bij je past.

  • Je verlangt naar werk dat je meer voldoening geeft.

  • Maar welk werk zou dan op dit moment beter bij je passen? Daar heb je geen goed zicht op.

Dan is een loopbaantraject iets voor jou.

Weten welke baan wél bij je past. Een baan waar je je kwaliteiten in kunt zetten, waar je blij van wordt en waarbij je na een dag werken nog genoeg energie over hebt om aan andere zaken te besteden.

Tijdens loopbaancoaching kom je erachter welke baan dat voor jou zou kunnen zijn. En ik kan je daarbij helpen.

quote Het intakegesprek van het loopbaantraject voelde meteen goed. Marleen is een zeer rustgevend persoon, bij wie je je meteen op je gemak voelt. Zij weet door middel van gesprekken en testen het juiste uit je te halen. Ik heb de coaching van Marleen als zeer positief ervaren.

Maarten, Betonboorder/-zager

Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is voor jou. Je krijgt inzicht in jouw eigen kwaliteiten, beperkingen, vaardigheden, waarden, interesses, drijfveren en voorkeuren. We verzamelen al die gegevens in een matchingslist. Dit geheel vormt een omschrijving van hoe jij jouw ideale werk ziet. Aan de hand van de matchingslist ga je verschillende beroepen met elkaar vergelijken. En aan het einde van het traject heb je zicht op wat je wilt en welke stappen je gaat zetten om daar te komen.

quote Kort geleden heb ik bij Marleen Lansbergen een loopbaantraject gevolgd. Zij weet heel goed tot mij door te dringen en eruit te halen wat er onder een bepaald gedrag zit. Ik heb al enkele keren coaching gehad, maar haar aanpak is heel zinvol. Vooral het schema van het kernkwadrant heeft mij bruikbare inzichten gegeven. Marleen geeft echt coaching op maat en dit heeft mij eyeopeners gegeven op werkgebied, maar zeker ook op persoonlijk gebied!

Conny Mosterd

De coachgesprekken vinden plaats tijdens een wandeling in de buurt van de Burgemeester Baumannlaan in Rotterdam – Overschie óf online. Op verzoek kunnen de gesprekken ook plaatsvinden op een andere locatie. Het is doordeweeks mogelijk om de gesprekken in de avond te plannen.

quote Toen ik net begon bij een nieuwe werkgever heeft Marleen mij online coaching geboden. In eerste instantie vroeg ik me af hoe dat zou gaan en of het wel bij mij zou passen. Het bleek echter net zo’n mooie verbinding te kunnen zijn als met live ontmoetingen. Marleen is iemand die met een open en vriendelijke houding naar je verhaal luistert. Ik heb me altijd gehoord gevoeld bij haar. Dankjewel Marleen voor het fijne traject dat we samen hebben doorlopen.

Rozemarijn van den Brink

Wil je meer weten over hoe een loopbaantraject eruitziet en of het iets voor jou is? Bel me dan. Dat kan op het nummer: 06-48219975. Je kunt me dan alle vragen stellen die je hebt. Als je liever wilt mailen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een mail naar marleen@lansbergencoaching.nl. Ik hoor graag van je.

Als je het leuk vindt, kun je een afspraak maken voor een sessie Speedcoaching. Dit is gratis en vrijblijvend. Je kunt dan ervaren hoe het is om door mij gecoacht te worden. Ook hiervoor kun je me bellen of mailen.

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs