Vragen? Bel of App: 06 4821 9975

Je kunt mij altijd bellen of mailen

Heb je een vraag? Wil je iets overleggen? Neem dan gerust contact met mij op!

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer   06 – 48219975

Als ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, omdat ik bijvoorbeeld in een coachgesprek zit, spreek dan mijn voicemail in. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Je kunt mij ook e-mailen. Je kunt een mail sturen naar:
marleen@lansbergencoaching.nl

quote Tijdens de gesprekken met Marleen heb ik een open, veilige en hartelijke sfeer ervaren. Marleen was oprecht geïnteresseerd in mij en mijn verhaal. Ze stelde goede vragen die mij aan het denken zetten, bijvoorbeeld over grenzen stellen en belastbaarheid/omgaan met werkdruk. We gingen best wel snel de diepte in. Door de vragen van Marleen kreeg ik beter inzicht in een werksituatie en kon ik daar ook mee aan de slag.

Maryvonne van Poelje

Overige contactgegevens

Adres:
Burgemeester Baumannlaan 130d
3042 AE Rotterdam
(Toon in Google Maps)

KvK-nummer: 58440445

Marleen Lansbergen op Social Media

Wil je mij volgen? Dat kan! Ik vind het leuk om via YouTube of LinkedIn met je in contact te komen:

     

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs