Vragen? Bel of App: 06 4821 9975

Over Marleen

Ik ben Marleen Lansbergen en woon in Rotterdam. Het maken van keuzes heb ik niet altijd makkelijk gevonden. De eerste grote keuze die ik moest maken in mijn leven, was mijn studiekeuze; wat wilde ik gaan studeren? Ik startte met de studie Psychologie in Leiden. De realiteit van deze studie was anders dan ik had verwacht. Het was niet de juiste studie op dat moment voor mij. Het besluit om te stoppen was dan ook de eerste lastige beslissing in mijn leven. Uiteindelijk werd ik leerkracht basisonderwijs en voelde me op mijn plek.

Toen ik tijdens mijn loopbaan de opleiding tot Coach volgde, kwam ik weer op het terrein dat me enorm boeit en waarvoor ik ooit met de studie Psychologie begon; het doen en laten van de mens. Wie zijn mensen? Wat drijft hen? Als coach begeleid ik mensen op een professionele manier om patronen te herkennen in hun gedrag, welke belemmerend kunnen werken voor het behalen van hun doelen. Tegelijkertijd help ik ze om op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren en kwaliteiten.

Ik werk als coach in Rotterdam en omgeving en heb me gespecialiseerd in coachen in het onderwijs. Door mijn ervaring als leerkracht kan ik goed aansluiten bij de dagelijkse onderwijspraktijk. Daarnaast vind ik het interessant om binnen andere sectoren te coachen. Het niet kennen van een organisatie, of jouw specifieke situatie, kan juist een voordeel zijn. Ik ben geïnteresseerd in hetgeen ik nog niet ken en kijk met een open blik naar de situatie, waardoor ik in staat ben essentiële vragen te stellen.

Het maken van keuzes gaat me tegenwoordig makkelijker af, omdat ik weet wie ik ben en wat ik wil. Daarnaast durf ik trouw te zijn aan mijn eigenheid. Met coaching begeleid ik mensen om hún juiste keuzes te maken op dit moment.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een talent heeft waar de wereld op zit te wachten. Er is iets waar je goed in bent en wat je aan de wereld schenkt. Wat heb jij te geven, bij te dragen aan het geheel? Met andere woorden: wat is jouw ‘ding’?


 

Wie wil je zijn?

Wat wil je hebben?
Wat wil je worden?
Wie wil je zijn?

Hebben is geld, een auto, een huis
Worden is studeren, een loopbaan
Zijn is geven en ontvangen.

Hebben is status
Worden is positie
Zijn is geluk.

Hebben betekent handige relaties
Worden betekent chefs, collega’s, medewerkers
Zijn betekent vrienden.

Wat je hebben kunt wordt voorgespiegeld
Wat je worden wilt wordt weerspiegeld
Wie je bent zie je in de spiegel.

Wat wil je hebben?
Wat wil je worden?
Wie wil je zijn?

Gebruik wat je gekregen hebt
Word wie je mag zijn.

Henk Herstel

 

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs