Werkwijze

 

Intake

Tijdens de intake gaan we in gesprek om jouw coachvraag vast te stellen en praten we over wat je zou willen bereiken met het coachtraject. Ik maak daar een verslag van, zodat het voor jou en mij helder is binnen welke kaders ik kan coachen. Voorafgaand aan de intake is het mogelijk om eerst kennis te maken, dit kan door middel van Speedcoaching.

 

Coachtraject

Het coachtraject bestaat uit een vooraf afgesproken aantal sessies, waarbij we dieper ingaan op je coachvraag en toewerken naar het behalen van je doelen. Tijdens het coachtraject zal ik methodieken kiezen die ondersteunend zijn bij wat op dat moment nodig is. Ik werk onder meer met RET, GROW en kernkwadranten analyse. Daarnaast maak ik gebruik van Voice Dialogue, verbeelding en creatieve middelen om met het onderbewuste te werken. Het kan zijn dat ik je tijdens het traject opdrachten mee geef voor thuis of op het werk, om meer inzicht te krijgen in jouw situatie en om nieuw gedrag te oefenen. Een traject bestaat uit gemiddeld 5-8 sessies, maar kortere of langere trajecten zijn in overleg ook mogelijk.

 

Vertrouwelijkheid

Mijn opleiding tot Coach heb ik gevolgd aan de Alba-academie, een post-HBO erkende EQA geaccrediteerde beroepsopleiding tot Coach. Ik werk volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO).

Coaching – Persoonlijk – Onderwijs